Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Aangekoppelde producten

Er zijn geen aangekoppelde producten

Onderhoud & Reparaties

ONZE WERKPLAATS:

In onze vestiging in Nijkerk snel gelegen vanaf de snelweg hebben wij een ruim opgezette werkplaats.

In ons modern ingerichte werkplaats met vakbekwame monteurs staan wij snel en vakkundig voor u klaar.
Onze werkplaats is 6 dagen in de week geopend 

Hier bieden wij niet alleen onderhoud, keuringen & reparaties aan, maar maken wij ook maatwerk producten gericht op de wensen van de klant.

Om alle voorkomende reparaties, maatwerk en onderhoud en keuring uit te voeren beschikken wij over o.a. 5 werkhefbruggen, remmen test bank met weeg installatie en remsimulatie.
Dit houd in dat wij alle werkzaamheden aan o.a. aanhangwagens, paardentrailers, vouwwagens & caravans, en rijtuigen goed en vakkundig uit te voeren.

Met onze ruime voorraad aan onderdelen staan wij garant aan een snelle en correcte uitvoering van de werkzaamheden.
Bij een uitgevoerde onderhoudsbeurt met keuring ontvang u van ons altijd een VCA erkend keuringsrapport, hierop kunt u ten alle tijden bekijken welke punten er uitgevoerd zijn en wat de status van uw voertuig was ten tijde van de onderhoudsbeurt met keuring.

AANGERADEN TERMIJN:

Om de status van uw voertuig zo goed mogelijk te houden en veilig op weg te kunnen raden wij aan om uw voertuig 1x per jaar volledig na te kijken.

Omdat wij het onderhoud van uw voertuig in onze eigen werkplaats uitvoeren met een grote voorraad van onderdelen kunnen wij gerant staan voor een snelle afwerking, zo kunt u weer snel op pad!

WAT HOUD EEN ONDERHOUDSBEURT IN?

Bij het uitvoeren van een onderhoudsbeurt word uw voertuig volledig na gekeken, zie onderstaand welke werkzaamheden standaard worden uitgevoerd bij onze VCA keuringen.

 • Het nakijken en reinigen van de remmen
 • Het nakijken en doorsmeren van de lagers
 • Het nakijken en doorsmeren van de sluitingen 
 • Het nakijken van de opbouw van uw voertuig
 • Het nakijken van de banden, en kijken of deze nog genoeg profiel hebben o.a.
 • Het nakijken en doorsmeren van de assen, zitten hier geen scheuren of krommingen in o.a.
 • Het nakijken en doorsmeren van de oplooprem
 • Het nakijken van de verlichting
 • Het nakijken van het chassis
 • Het nakijken van de bodem/vloer van uw voertuig. (bij een paardentrailer met houten bodem kunnen wij ook meten of er vocht in zit, hetzelfde geldt voor de wanden)
 • Wij reinigen en smeren alle onderdelen

Natuurlijk kunnen wij ook meer gerichte werkzaamheden voor u uitvoeren.
Zodra u uw voertuig bij ons komt brengen voor een onderhoudsbeurt of een specifieke reparatie loopt een van onze vakbekwame monteurs met u langs het voertuig, op deze manier maakt de monteur direct kennis met het voertuig en kunnen indien nodig met u overleggen.

Zodra uw voertuig bij ons in de werkplaats word geplaatst voor een geplande onderhoudsbeurt of keuring word er altijd contact met u gelegd mochten de monteurs "gekke" dingen tegen komen.
Mochten de werkzaamheden uitgebreider uitgevoerd moeten worden dan wordt er ook altijd eerst telefonische contact met u gemaakt om te overleggen.

 

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, service of wilt u een afspraak inplannen voor onderhoud, keuring of reparatie neemt u dan contact met ons op.

Contact

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »