Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Aangekoppelde producten

Er zijn geen aangekoppelde producten

Over ons

Ons bedrijf bestaat uit een sterk team, allemaal gemotiveerd om de tevredenheid van de klant op nr. 1 te zetten.

Wij richten ons op een breed vlak voor "alles achter de auto".

Met de verkoop van aanhangwagens, paardentrailers, vouwwagens, tenttrailers en daktenten kunt u wel zeggen dat wij een breed assortiment hebben.

Niet alleen de verkoop van deze producten verzorgen wij maar ook het onderhoud, in onze ruim opgezette werkplaats in Nijkerk kunnen wij aan vrijwel alle wensen en maatwerk voldoen.

Als dealer van alle bekende topmerken in onze branches bieden wij een uitstekende prijs / kwaliteitverhouding.

Doordat ons team bestaat uit specialisten op hun vakgebied kunnen wij ervoor zogen dat u met de juiste service en een gerust hart u aankoop bij ons kunt voltooien.

Met ons super brede assortiment in elke productgroep is er in iedere prijsklassen een goed product te leveren en zo kunnen wij iedere consument tevreden stellen.

Ook is het bij ons mogelijk om losse onderdelen voor u aanhangwagen, paardentrailer, vouwwagen, TentTrailer of daktent te kopen

Kortom, een bedrijf met jarenlange ervaring die alleen nog maar door groeit. Vakkundig personeel die u op de juiste manier begeleiden bij u aankoop en een werkplaats die volledig op elkaar ingespeeld is en waar aan vrijwel alle wensen voldaan kan worden!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »